Új jelszó kérése
Szűrés
Ár
939 Ft - 7 999 Ft
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Összehasonlítás

mikro akkumulátor

Fő kategória >Akkumulátor >mikro akkumulátor

 


Sorrend:

Panasonic BK-4HGAE-2BE mikro akkumulátor aaa HR03
2 399 Ft
Egységár: 1 200 Ft/db
Panasonic BK-4HGAE-4BE mikro akkumulátor aaa HR03
4 499 Ft
Egységár: 1 125 Ft/db

Sorrend:

Minőségi mikro akkumulátor mindenkinek

Biztosan Ön is volt már úgy, hogy ha kirándulni, nyaralni, fejlámpával vagy mondjuk az állatkertbe ment a családdal, felkapta a fényképezőgépét,fejlámpáját azzal a boldogító gondolattal, hogy mennyi csodás fotót, videót fog majd készíteni… ám az elem jóval hamarabb lemerült a kelleténél.

Miközben kidobta a lemerült elemeket, talán elgondolkozott már: nem lenne jobb inkább mikro akkumulátort használni? Igen ám, de miért venné meg a jóval drágább mikro akkumulátort, amikor az elem egész olcsó? Mi köztük a különbség, és miért érdemes az akkumulátort választani?

Sok fajta mikro akkumulátor van, sok méretben, amelyek más-más töltésűek. De ha lemerülnek, az összes ugyanott végzi: a kukában.

A mikro akkumulátor mérete, és töltése is hasonlít az elemekhez, ám, ellentétben azokkal, amikor ezek lemerülnek, fel tudja tölteni őket, így többször fel lehet használni őket, akár kis, akár nagyteljesítményű mikro akkumulátorról van szó.

Természetesen az akkumulátor töltöttsége is, akárcsak az elemé, függ attól, hogy az adott eszköz milyen intenzitással, és gyakorisággal van igénybe véve. Ha egy gép egész nap be van kapcsolva, és terhelés alatt van, akkor akármelyiket használja, le fog merülni- csak épp az akkut újra tudja tölteni.

Tehát összefoglalva: azért éri meg mikro akkumulátort venni, mert igaz, hogy egy elem olcsóbb, ám, mivel rendszeresen cserélni kell, egy idő után sokkal költségesebb, mintha az újratölthető változatot választaná.

Az akkumulátorok között a mikro akkumulátor mérete az egyik legkisebb. Rengeteg géppel kompatibilis, ennek köszönhetően rendkívül elterjedt. 

Azonban fontos, hogy odafigyeljen: a mikro akkumulátor is lehet többféle fajtájú, minőségű. Természetesen árban is különböznek egymástól. Ha választ, tartsa szem előtt: a minőségi áru általában többe is kerül!


Webáruház készítés