Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Összehasonlítás

Led elemlámpa

Fő kategória >Led elemlámpa

Led elemlámpa
LED LENSER-ről röviden

A mai világunkban Led elemlámpa vásárlói csoport igényeit szolgálja a LED LENSER® kézilámpa,fejlámpa és kerékpár lámpa sorozata. Formavilágukon túl a Led elemlámpa kis tömegükkel és olyan innovatív funkciókkal tűnnek ki, mint pl. a fényerő csökkentő automatika. A Led Lenser Led elemlámpa,fejlámpa éppolyan változatos és egyedülálló, mint akik a Led elemlámpát használni kívánják: A LED fejlámpa sorozatnál mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb színt, felszereltséget és nem utolsó sorban a legmegfelelőbb árat is.
Ismeri a LED LENSER kézi Led elemlámpáit, talán használja is? Ha használja, akkor minden bizonnyal szereti is, mivel a Led Lenser kitűnő Led elemlámpákat gyárt a kor szellemének megfelelőn 5 év garanciával. Bármelyiket Led elemlámpát is választja szinte mindegyiket csúcsminőségűnek fogja érezni mivel erről a fejlesztők évről-évre gondoskodnak, hogy mindig a legújabb technikai újdonságok kerüljenek bele termékeikbe.
Led elemlámpa fókuszálása igen egyszerű, pl. akár egy ujjal is elvégezhető: a Speed Focus rendszernek köszönhetően mindössze a lámpafejet kell feltolni, ill. lehúzni. Van olyan Led elemlámpa típus mely felül Dynamic Switch kapcsolóval is rendelkezik, mely egy gomb használatával teszi lehetővé a fényerősség állítását és különböző világítási módok választását.

A Led elemlámpa friss színeket, merész formatervezést felvonultató és a fiatalos lendületet, az emocionalitást megtestesítő Led lenser homloklámpa (fejlámpa) sorozat lenyűgöző fényerővel rendelkezik. Led elemlámpa látványos csomagolásuknak és innovatív formájuknak köszönhetően teljesen új vásárlói csoportot hivatott meghódítani. A potenciális fejlámpa vásárlók aktív, sportos életvitellel és egyéni stílussal rendelkeznek.

 

Főbb jellemzők álltalában ezen LED Lenser lámpáknak
2 energia mód, 3 fényprogram, 5 világítási funkció,fokozatmentesen dimmelhető, fókuszálható és billenthető homlokoldali kapcsoló és többfunkciós kapcsoló az elemtartón.Akár 1500 lumenes* világítási teljesítmény leadására is képes, melyet mikrokontroller-vezérlésű Smart Light Technology segítségével vezérelhet. Így összesen 8 világítási funkció és három világítási program áll rendelkezésére. Az alkalmazási helyzettől függően tudja megválasztani a megfelelő funkciókkal rendelkező programot. Emellett Ön dönthet arról is, hogy a lámpát szabályozott vagy nem szabályozott módon kívánja működtetni. Ezt a lámpát egyszerűen ki kell próbálni ahhoz, hogy igazán értékelni tudjuk. Hét ultra nagy fényerejű -chipjét hét különálló  lencsével lehet fókuszálni, így meglepően homogén és éles határvonalú fénykör jön létre. Fókuszállásban a lámpa különösen erős fénysugarat hoz létre, amely mellett egy autó
fényszórója is eltörpül. Eközben a csúcskategóriás maroklámpa töltési technikájának köszönhetően nem csak környezetkímélő, hanem különösen költségtakarékos is. 
A kapacitás számított értéke wattórában (Wh). Ennek értéke az adott termékhez mellékelt
elem(ek), illetve akkumulátoros lámpák esetén a mellékelt akkumulátor(ok) esetén érvényes,
teljesen feltöltött állapotban.


Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.