Új jelszó kérése
Szűrés
Ár
149 Ft - 469 Ft
Elem
Ország boltja
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Összehasonlítás

góliát elem

Fő kategória >Elem >góliát elem

Sorrend:


Sorrend:

Panasonic Evolta góliát elem nem csupán a cég legtartósabb alkáli eleme, amely felülmúlja a felső kategóriás versenytársakat az általánosan elfogadott ipari teljesítményteszteken.
A szlogen – „A Panasonic No 1 legtartósabb alkáli eleme” – emlékezteti a
vásárlókat az Evolta elemek kiemelkedő teljesítményére.
Kényelmes tárolás,2 vagy 4 elem is kiemelhető. Könnyen kinyitható a perforált csík mentén.Látványos csomagolás, a termék jóllátható és promóciós üzenettel van ellátva.

A Panasonic Pro Power elem prémium energiát biztosít személyes használati készülékeinek. A továbbfejlesztett Panasonic Pro Power elem nagyobb kapacitása akár 80%-os extra teljesítményt nyújt az előző évi alkáli elemválasztékhoz képest. A Prémium alkáli elemválasztékot úgy fejlesztették, hogy megbízható és üzembiztos áramforrás legyen bárhol és bármikor.
Ideális a nagy és közepes fogyasztású készülékekhez.
Kényelmes tárolás, 2 vagy 4 elem is kiemelhető. Könnyen kinyitható a perforált csík mentén.Látványos csomagolás, a termék jól látható és promóciós üzenettel van ellátva.

A Panasonic Everyday Power elem az ideális áramellátási megoldás a gyakran használt eszközökhöz.Az új Panasonic Everyday Power elem megnövelt kapacitása akár 50%-os extra teljesítményt nyújt az előző évi alkáli elemválasztékhoz képest.Standard alkáli elemválaszték: úgy fejlesztve, hogy megbízható és üzembiztos áramforrás legyen.Kiváló ár-érték arány!

Kényelmes tárolás, 2 vagy 4 elem is kiemelhető. Könnyen kinyitható a perforált csík mentén.Látványos csomagolás, a termék jól látható és promóciós üzenettel van ellátva.

A Panasonic Energy termékcsalád egy újfajta alkáli elem csomagolást dobott piacra, amely a termék megbízhatóságára és a hosszú eltarthatóságra
összpontosít.

A Panasonic elem 10 ÉVIG MEGTARTJA A TÖLTÖTTSÉGÉT ÉS MENTES AZ ELEKTROLIT-SZIVÁRGÁSTÓL
A Panasonic elem az európai fogyasztói piacon  útjára indulva, az új elemcsomagolás a megnövelt teljesítmény láthatóság  a csomagon a teljes tartományban elérhető lesz,tükrözve a vállalat alapvető értékeit, magas szakmai mércéjét és technológiai beállítottságát.

Az alkáli elemek szivárgását nagyrészt az okozza, hogy hidrogén gáz keletkezik az elemben, amikor használat vagy tárolás során túlságosan lemerül. A gáz növeli a nyomást az elemen belül, és ez szivárgáshoz vezethet. A szivárgás elleni védelem technológiája csökkenti a keletkező gáz mennyiségét, és segít az elem szivárgásának megelőzésében.
A Panasonic azért, hogy kiemelje az elemek megbízhatóságát, bevezetett egy „10 éves teljesítmény-védelem” emblémát, amely kimondja, hogy a
Panasonic elemek hosszú tárolási idő esetén is működni fognak, ha nem használták, és megfelelően tárolták őket. Ez azt jelenti, hogy az elemeknek,
amelyeken ez az embléma szerepel, 10 éves az eltarthatósága, és a gyártás után akár egy évtizedig is megtartják töltöttségüket, feltéve, hogy nem
használják, és megfelelően tárolják őket.
Az elem megbízhatósága tekintetében a megnyugtatás különösen fontos azoknak a vevőknek, akik többelemes csomagokat vásárolnak, és nem használják fel az összes vásárolt elemet azonnal. Most már elvárják, hogy a megvásárolt „teljesítmény” védve legyen, és rendelkezésre álljon, amikor szükség van rá, hat hónap, egy, kettő vagy akár tíz év múlva is. Az új „10-éves teljesítmény-védelem” embléma jelen lesz a Panasonic Evolta, Pro Power és az Everyday márkákon, beleértve az AA - ceruza -,AAA - mikró -,C - baby - és D - góliát -többelemes kiszereléseket.
A két új embléma beépült a Panasonic elemek látványtervébe, amely a termékskálának friss külsőt kölcsönöz. Ez nemcsak vonzó a fogyasztók
számára, hanem tükrözi a vállalat alapvető értékeit egy minőségi technológiai és szakmai „kinézet és érzés” megjelenítésével.
A csomagolás kiemeli a Panasonic Energy márkák minőségét valamint megbízhatóságát, és közvetlenül hat a fogyasztók beazonosított választási
szempontjaira!


Webáruház készítés