Új jelszó kérése
Szűrés
Ár
849 Ft - 11 999 Ft
Akku
(2)
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Összehasonlítás

Ceruza akkumulátor

Fő kategória >Ceruza akkumulátor

Ceruza akkumulátor


Sorrend:

Duracell 2500 mAh ceruza akkumulátor
1 199 Ft
Egységár: 1 199 Ft/db

Sorrend:

A Ni-Mh ceruza akkumulátor sokoldalú felhasználása

Mivel a mai világban rengeteg elektromos eszköz létezik, magától értetődő, hogy az őket működtető áramforrásból is nagyon sok fajta lelhető fel. Van vezetékes, és hordozható energiaforrás.

A ceruza akkumulátor olyan, mint egy ceruzaelem, ám, ellentétben azzal, amikor lemerül, fel lehet tölteni. Kisebb gépekhez lehet használni, mint például a fényképezőgép, a számítógép tartozékok, vagy a kamera.

Talán felmerül Önben a kérdés: „Miért vennék ceruza akkumulátort, amikor ott vannak a jól bevált elemek?” Azért, mert igaz, hogy a ceruza akkumulátor drágábbak, ám mivel sokkal ritkábban kell cserélni őket, ezért hosszabb távon kifizetődőbbek, mintha elemet vásárolna, főleg, ha Ön szeret rendszeresen fényképezni, vagy kamerázni.

A ceruza akkumulátor sokáig, és hatékonyan tárolja az energiát, ezért hamar népszerűvé vált.Webáruházunk több márkát is forgalmaz, ám ezek nemcsak a márkanévben térhetnek el egymástól: mivel a tölthető elemeket folyamatosan fejlesztik, két tölthető akku teljesítményben is különbözhet egymástól.

A ceruza akkumulátor élettartama attól függ, hogy milyen rendszerességgel használják, és hogy miként van tárolva. Ha a körülmények optimálisak, hűen fogja használni Önt!


Webáruház készítés