Skyrich HJB5L-FP (YB5L-B) 12V 19.2Wh 96A Litium motor akkumulátor

Skyrich HJB5L-FP (YB5L-B) 12V 19.2Wh 96A Litium motor akkumulátor
Akkumulátor típusa Lítium-ion motor indító akku
Feszültség 12 V
Kapacitás 1.6 Ah/10 óra
Energia 19.2 Wh
Indítóáram 96 A
Mérete H: 120 mm Sz: 60 mm M: 92 mm
Súly 0.4 kg
(+) pólus / szellőző Jobb
Következő akkumulátorok kiváltója

YB4L-B, YB4L-A, yb5l-b, YB6L-B,    YB7C-A, 12N4-3B, 12N5-3B, 12N5,5-3B, 12N7-3A, 12N7D-3B

Garancia 12 hónap jótállás

 

HJB5L-FP 12V-19Wh Skyrich márkájú lítium-ion motorkerékpár-akkumulátor gyárilag üzembe helyezve = savval feltöltve, hermetikusan lezáva és árammal feltöltve. A lítium-ion  (LiFePO4) motorkerékpár-akkumulátorok az ólom-savas motorkerékpár-akkumulátorokkal ellentétben, nagyobb indítóárammal rendelkeznek és a tömegük jóval kisebb.

Az összes Skyrich lítium-ion (LiFePO4) motorkerékpár-akkumulátor kisütő árama 40-szerese az akkumulátor kapacitásának. A lítium-ion gyártási technológiának köszönhetően a HJB5L-FP motorkerékpár-akkumulátor  körülbelül 66%-val könnyebb, mint a hasonló ólom-savas motorkerékpár-akkumulátor. Élettartama 2000 töltési-merítési ciklus. Az összes Skyrich lítium-ion (LiFePO4) motorkerékpár-akkumulátor önkisülési mutatója nagyon alacsony. 25°C hőmérséklet mellett több, mint egy évig is raktározható. A gyártó fél évente ajánlja minimum 1x az akkumulátorok újbóli töltését.

HJB5L-FP motorkerékpár-akkumulátor  töltésére LiFePO4-hez alkalmas töltő, vagy gondozásmentes akkumulátorokhoz használatos töltő szükséges.

A használandó töltő ne rendelkezzen automatikus szulfátlanító funkcióval!

Összehasonlítva az ólom-savas motorkerékpár-akkumulátorokkal, a lítium-ion motorkerékpár-akkumulátoroknak a nagyobb indítóáram értékük az előnyük. Szükség esetén a töltési áram a kapacitásuk 10-szerese is lehet. Ennek köszönhetően a lítium-ion motorkerékpár-akkumulátort hozzávetőlegesen 6 perc alatt is fel lehet teljesen tölteni. A HJB5L-FP lítium-ion motorkerékpár-akkumulátor bármilyen motorkerékpárban használható, természetesen a méreteiből adódóan ahová befér.

Ha a motorkerékpár alapjárati fordulatszáma mellett a generátor kapocsfeszültségének az értéke 14.0V - 15.0V közötti, NEM szükséges átalakítani a motorkerékpár töltési rendszerét.

A Skyrich lítium-ion (LiFePO4) motorkerékpár-akkumulátorok  jellemző tulajdonsága a kisebb méret is. A csomag tartalmaz öntapadós térkitöltő elemeket, hogy az akkumulátort megfelelően lehessen rögzíteni. Az előírásszerű használat betartása során nem fordulhat elő robbanás, tűzveszély. A HJB5L-FP lítium-ion motorkerékpár-akkumulátor kíméli  a környezetett, mivel nem tartalmaz ólmot, higanyt és kobaltot. Szintén nem tartalmaz kénsavat, mint az ólom-savas akkumulátorok. Ennek köszönhetően bármilyen helyzetben használható (feje tetejére állítva is, csak ne érjenek össze a pólusok). 

Az akkumulátort üzembe helyezve, feltöltve, készen az azonnali használatra áruljuk.

15 699 Ft
Egységár: 15 699 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 785 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
Skyrich-HJB5L-FP
Tömeg
400 g/db
Vélemények
Webáruház készítés