Új jelszó kérése
Szűrés
Ár
1 499 Ft - 7 299 Ft
Ország boltja
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Összehasonlítás

Li-ion akkumulátor

Fő kategória >Li-ion akkumulátor

Li-ion akkumulátor


Sorrend:


Sorrend:

A Li-ion akkumulátor előnyei a mindennapokban

A mai világban az emberek életét jelentősen megegyszerűsíti, és felgyorsítja a sok elektromos eszköz. Napjainkban már mindenki pillanatok alatt meg tud örökíteni egy boldog pillanatot. Igen ám, de biztosan tapasztalta, hogy ezek az eszközök nem csak adnak: gátlástalanul falják az energiát.

Egy vezeték nélküli egérrel, billentyűzettel dolgozó embernek, vagy egy szenvedélyes fotósnak már egyenesen terhes lehet a folyamatos elemvásárlás. De az akku meg drága! - gondolhatja. Ez a beszerzési árra igaz, de az üzemeltétés során a li-ion akkumulátor sokkal olcsóbb lesz!

A Li-ion akkumulátor sokkal hosszabb élettartamú, és jóval tovább bírja egy töltssel, mint a Ni-MH aksik. A legnagyobb előnye a Li-ion akkumulátor-nak azonban fényképezőgépeknél mutatkozik meg: egy töltéssel - azonos kapacitás mellett is - jóval több fotót lehet vele készíteni, mint bármilyen más elterjedt tölthető elemmel. 

Mivel nagyon sokszor tölthető, rendszeres használat esetén negyed év, fél év után már megtérül a Li-ion akkumulátor típusok használat.

A Li-ion akkumulátorból két szettet rendelni, így, ha az egyik lemerülne, mindjárt be tudja helyezni a másikat, és bosszankodás nélkül folytathatja a fényképezést, vagy bármely más tevékenységét!

A Li-ion akkumulátorrok ára természetesen függ az akkuk típusától, ugyanis ezeket is több cég gyártja. A különféle fényképezőgépekhez, és más eszközökhöz meg van határozva a velük kompatibilis Li-ion akkumulátor típusa, és az amperszáma is. Kérjük ezt vegye figyelembe a vásárlásnál!

A nemzetközi szabványoknak megfelelelően a Li-ion akkumulátorok feszültsége általában 3,6 Volt. Ezeket a kapacitásuktól függően kell tölteni, ám garantáljuk, hogy a töltési idő nem fogja meghaladni az öt órás időintervallumot!

Li-Ion felhasználási területei napjainkban

Márkás, kiváló minőségű ár-érték arányában olcsónak számító, Li-ion akkumulátorok széles választékban weboldalunkon.Akciós Li-ion akkumulátor széles választékban a felhasználási területek teljes kiszolgálásához mint pl. elektromos cigaretta,vadászlámpa,szerszámgépek vagy éppen fejlámpa!

A Li-ion akkumulátor ismételt töltésre és kisütésre alkalmas áramforrások. Az ismétlődésre alkalmas ciklusok száma azonban nem korlátlan,  tárolóképességük (kapacitásuk) idővel csökken, ezért élettartamuk véges.
Felépítés szerint a csoportosítva:

- Lítium-polimer (Li-polymer) akkumulátor
- Lítium-ion akkumulátor (Li-ion)

            Tel.: +36 20 264 7260


Webáruház készítés