Duracell ACTIVAIR 312 hallókészülék elem

-17%
Duracell ACTIVAIR 312 hallókészülék elem

Tulajdonságok: Duracell ACTIVAIR 312 hallókészülék elem

- Duracell ACTIVAIR 1,4V-os levegő-cink hallókészülék elem

- Méret:3,6x7,9mm

- Tömeg:3g

- Jelölés:PR41, 312AE, PR736, DA312, ZA312, PR312, 7002ZD

Felhasználási javaslat:

A védőcímke eltávolítása után várjon legalább kb. 2 percet a készülék elindítása előtt. Ez az idő szükséges az oxigén behatolásához az akkumulátor szerkezetébe - az akkumulátor aktiválódik és eléri a megfelelő feszültséget a működéshez. Az akkumulátor működése során biztosítani kell azt is, hogy az elemkamra további levegőt kapjon.

Az elemek tovább tartanak, ha friss gyártásból származnak (hosszú eltarthatósági idő), és száraz és hűvös helyen tárolják (ne tárolja az elemeket meleg helyen és hidegben, például a hűtőben - ez csökkenti az élettartamot). Ezenkívül érdemes kikapcsolni, hogy ha éjszaka leállítja a készüléket,vagy ha hosszú ideig nem használja. Azt is javasoljuk, hogy a készülékben lévő elemtartót éjszaka tartsa nyitva, hogy ne kerüljön bele nedvesség,illetve kiszáradjon,mert az rossz hatással van az elemekre.

Óvakodjék: a cink-levegő technológiától eltérő elemek használatától (az alkáli elemek sokkal gyengébbek és szivároghatnak). Kerülje el a különböző márkájú,vagy új és régi elemek keveredését, mindig cserélje ki az egész készletet. Ne feszegesse az akkumulátort fém tárgyakkal.

Csökkenti az üzemidőt: magasabb szintű erősítése a kamera felvételét kiegészítő funkciók, hogy a zaj, a hosszú telefonhívás (a fülben), a magas páratartalom, a magas hőmérséklet, alacsony hőmérséklet, a légszennyezés.

1 439 Ft
Akció: 1 199 Ft
Kezdete: 2019.10.14   Vége: 2019.10.20
Egységár: 200 Ft/db
Akcióból hátralévő idő:
bliszter
bliszter
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Hasonló termékek
Adatok
Márkanév
Duracell
Elem méret
Gombelem
Besorolás
Tartós
Cikkszám
312DURACELL
Tömeg
20 g/bliszter
A vásárlás után járó pontok
9 Ft
Webáruház készítés