Új jelszó kérése
Szűrés
Ár
2 299 Ft - 2 499 Ft
Ország boltja
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Összehasonlítás

9V akkumulátor

Fő kategória >9V akkumulátor

9V akkumulátor


Sorrend:


Sorrend:

9V akkumulátor

A Ni-Mh vagy Ni-Cd hasáb "9V" elem méretű akkumulátor sokoldalú felhasználása

Mivel a mai világban rengeteg elektromos eszköz létezik, magától értetődő, hogy az őket működtető áramforrásból is nagyon sok fajta lelhető fel. Van vezetékes, és hordozható energiaforrás.

A 9V-os "hasáb" akkumulátor olyan, mint egy 9V-os elem, ám, ellentétben azzal, amikor lemerül, fel lehet tölteni. Kisebb gépekhez lehet használni, mint például a mikrofonok, a számítógép tartozékok,a kutya-macska riasztókhoz vagy éppen a szén-monoxid riasztókhoz!

Talán felmerül Önben a kérdés: „Miért vennék akkut, amikor ott vannak a jól bevált elemek?” Azért, mert igaz, hogy az akkumulátorok drágábbak, ám mivel sokkal ritkábban kell cserélni őket, ezért hosszabb távon kifizetődőbbek, mintha elemet vásárolna, főleg, ha Ön szeret rendszeresen használja készülékeit.

A 9V-os hasáb akkumulátor sokáig, és hatékonyan tárolja az energiát, ezért hamar népszerűvé vált.

Webáruházunk több márkát is forgalmaz, ám ezek nemcsak a márkanévben térhetnek el egymástól: mivel a tölthető elemeket folyamatosan fejlesztik, két tölthető akku teljesítményben is különbözhet egymástól.

A hasáb 9V-os akkumulátor élettartama attól függ, hogy milyen rendszerességgel használják, és hogy miként van tárolva. Ha a körülmények optimálisak, hűen fogja használni Önt!

Rövid jellemzők:

- Ready 2 Use: gyárilag feltöltött azonnal használható hasáb akkumulátor
- 9V hasáb méretű tölthető akkumulátor
- Nincs memória effektus
- Akár 1000-szer újratölthető

            Tel.: +36 20 264 7260


Webáruház készítés